Huur een knappe en verleidelijke vrouwelijke stripper bij Stripster-Agency

Staat er een vrijgezellenfeest of bijzondere verjaardag op het programma die wel wat lichte erotiek kan gebruiken? Huur een professionele en bloedmooie vrouwelijk stripper bij Stripper-Agency. Bekijk hieronder al onze mooie dames en boek moeiteloos door simpelweg op de knop onder de foto van jouw favoriete dame te klikken. Je huurt al een van onze sexy stripsters vanaf € 180,-

Maak kennis met alle knappe stripsters van Stripper Agency

Valentina
Valentina
Boek deze stripper in thema: Zuster, politie, bitch en nog veel meer op aanvraag
Coco
Coco
Boek deze stripper in thema: Politie, cowgirl, secretaresse, verpleegster of schoolmeisje
Angela
Angela
Boek deze stripper in thema: Sm meesteres, politie, kinky, schoolmeisje of bruidje
Priscilla
Priscilla
Boek deze stripper in thema: Politie, kinky, schoolmeisje of verpleegster
Debby
Debby
Boek deze stripper in thema: Politie, schoolmeisje, tomb raider, maffia of non
Fox
Fox
Boek deze stripper in thema: Politie, oma, dikke dame, schoolmeisje of verpleegster
Destany
Destany
Boek deze stripper in thema: Politie, schoolmeisje, stewardess, dikke dame
Roxy
Roxy
Boek deze stripper in thema: Politie, sm meesteres, catwoman, army, oma. dikke dame
Mercedes
Mercedes
Boek deze stripper in thema: Politie, verpleegster, secrearesse, schoolmeisje of bunny
Jorinde
Jorinde
Boek deze stripper in thema: Politie, tomb raider, secretaresse, maffia, schoolmeisje
Summer
Summer
Boek deze stripper in thema: Army, verpleegster, politie, schoolmeisje of bunny
Alexis
Alexis
Boek deze stripper in thema: Ma Flodder, kinky striptease, playboy bunny of politie

Onze sexy dames weten precies wat er nodig is om er een leuk, grappig en heet avondje van te maken. Onze ervaren en professionele stripsters maken er een onvergetelijke avond van, zonder dat het ordinair wordt.

Alle vrouwelijke strippers die je huurt bij Stripper Agency hebben een adembenemend lichaam en indrukwekkende dansmoves die ze maar wat graag bij je thuis komen showen tijdens een spannende striptease. Je huurt al een van onze sexy stripsters vanaf € 180,-. De vrouwelijke stripper trekt graag ook een spannend pakje aan in een thema naar jouw keuze. Zo zijn alle ingrediënten voor een grappige en licht erotische avond aanwezig als je een vrouwelijke stripper boekt bij Stripper-Agency.

Hoe ziet een striptease van onze vrouwelijke strippers eruit?

Als je een vrouwelijke stripper huurt, word je getrakteerd op een sexy striptease van 15 tot 20 minuten. Deze striptease bestaat uit het prachtige lichaam van de stripster, gloeiend hete dansmoves, handen vol lichaamsolie, sexy seksspeeltjes (als je dat wilt) en vooral: heel weinig kleren. Daarnaast houden onze vrouwelijke strippers graag rekening met jouw voorkeuren voor de striptease.

Vind je het bijvoorbeeld leuk als onze stripster in een speciaal thema voor je deur staat? Geef het aan bij het boeken van de vrouwelijke stripper. Zo komt er naar wens een strenge sexy politieagente, een hete zorgzame verpleegster of een ondeugend bruidsmeisje langs. In totaal kies je uit meer dan 25 erotisch getinte thema’s en zelfs als jouw verkeur er in eerste instantie niet tussen staat, kunnen we vaak nog heel veel regelen. Onze stripsters willen er namelijk echt alles aan doen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Je kunt je voorkeuren en wensen doorgeven tijdens het boeken van een vrouwelijke stripper.

Moet jij nog iets regelen voor de striptease van onze stripsters?

Onze sexy dames weten exact wat ze nodig hebben voor de spannende avond en zorgen hier dan ook zelf voor. Het enige wat onze vrouwelijke strippers van jou nodig hebben voor de striptease is een rustige omkleedruimte en een stoel zonder armleuningen. Aangezien de stripsters alles uit de kast zullen halen om de striptease zo leuk en opwindend mogelijk te maken, hebben ze minimaal 1 meter bewegingsruimte nodig rondom de stoel.

Hoeveel kost het om een vrouwelijke stripper te bestellen bij Stripper-Agency?

Voor slechts € 180,- (exclusief reiskosten) tovert een van onze verleidelijke vrouwelijke strippers een glimlach op je gezicht. Je betaalt haar contant op de avond zelf, voordat ze aan haar striptease begint. Voor een twee keer hetere avond kun je zelfs een duo stripshow boeken. Dat staan er zelfs twee adembenemende stripsters voor de deur, al kun je ook voor een andere samenstelling kiezen.

Misschien wil je wel dat de vrouwelijke stripper samen optreedt met een van onze gortdroog getrainde knappe mannelijke strippers. Bij het boeken van een stripster is vaak heel veel mogelijk, je hoeft het alleen maar aan te geven tijdens het boeken via WhatsApp of het invullen van het reserveringsformulier. Wil je bijvoorbeeld last-minute nog een stripster huren? Stuur ons een appje en we gaan razendsnel aan de slag om nog iets te regelen.