Wil jij op de meest luxe en spannende wijze een stripper huren?

Kies dan zeker voor onze limousine stripshow tour die wij hebben klaarstaan waar je een sexy striptease aan bord krijgt van de 1 uur lang durende  tour naar de locatie waar jij heen wilt gaan.

Je wordt door onze limousine opgehaald bij jullie locatie, De striptease dame of heer zal aan bord treden en jullie even goed verwennen. Na een uur in de limousine kom je aan op jullie eindbestemming.

In onze limousine kan je ultiem genieten van de luxe die het te bieden heeft. Leuke disco lichten, fantastisch geluid uit de boxen en het samen zijn van al je vrienden in de luxe limousine is een ervaring die je zeker gedaan moet hebben, geniet samen op jullie vrijgezellenfeest van champagne en een mooie striptease show wat bij de tour inbegrepen zit.

Onverwacht stopt de limousine en zal er een stripper of stripster aan bord treden om het feestje nog leuker te maken dan het al is. Je kan zelf aangeven welke stripper of stripster jij wilt zien verschijnen in de limousine.

De totaalprijs van de gehele tour zal vanaf €650 zijn. Per uur langer is het €300 extra, je kunt maximaal met 12 personen in de limousine.