Wil jij op de meest luxe en spannende wijze een stripper huren?

Ervaar Luxe en Spanning: Limousine Stripshow Tour

Ultieme Verwennerij in Onze Luxe Limousine

Wil jij op de meest luxe en spannende wijze een stripper huren? Kies dan zeker voor onze Limousine Stripshow Tour, een onvergetelijke ervaring die de grenzen van luxe en opwinding verlegt.

Ophalen in Stijl

Laat je door onze limousine ophalen bij jullie locatie, klaar voor een uur vol verwennerij. De striptease dame of heer zal aan boord treden en jullie verrassen met een sensuele show.

Geniet van de Luxe

In de limousine geniet je van ultieme luxe met leuke discolichten, fantastisch geluid uit de boxen en het gezelschap van al je vrienden. Een ervaring die je zeker moet hebben!

Champagne en Sensuele Show

Op jullie vrijgezellenfeest geniet je samen van champagne en een betoverende striptease show, allemaal inbegrepen bij de tour.

Persoonlijke Touch: Kies Jouw Favoriete Stripper

Je bepaalt zelf welke stripper of stripster het feestje nog leuker maakt. Geef je voorkeur aan, en wij zorgen voor de verrassing aan boord.

Tarieven en Reserveringen

Wil je een onvergetelijk feest met een vleugje luxe en opwinding? Onze limousine arrangementen zijn precies wat je zoekt, met tarieven die passen bij verschillende groepsgroottes en voor elke gelegenheid!

  • Voor intiemere groepen van 8 personen beginnen de kosten vanaf €550, afhankelijk van de locatie. Jullie kunnen rekenen op een betoverende rit vol glamour, compleet met drankjes, champagne en een onvergetelijke stripshow die het feest naar ongekende hoogten brengt!

  • Voor grotere gezelschappen van 12 personen is de prijs vanaf €750, eveneens afhankelijk van de locatie. Jullie ervaren dezelfde weelde, met verfrissende drankjes, bruisende champagne en, uiteraard, een spetterende stripshow die de feestvreugde versterkt. Maak je bijeenkomst onvergetelijk met onze luxueuze limousine-ervaringen!

  • En als jullie groep uitblinkt in omvang, hebben we de XXL limousine voor maar liefst 16 personen! Voor een onvergetelijke ervaring is deze limousine beschikbaar vanaf slechts €1050, inclusief alle luxe voorzieningen, drankjes en, uiteraard, een sensationele stripshow.

Bij al onze arrangementen staan plezier en luxe voorop. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog en maak je feest echt bijzonder!