Wil jij op de meest luxe en spannende wijze een stripper huren?

Kies dan zeker voor onze Hummer limousine die wij hebben klaarstaan waar je een sexy striptease aan bord krijgt van de 1 uur lang durende  tour naar de locatie waar jij heen wilt gaan.

Je wordt door onze Hummer limousine opgehaald bij jullie locatie, De striptease dame of heer zal aan bord treden en jullie even goed verwennen. Na een uur in de limousine kom je aan op jullie eindbestemming.

In onze Limousine kan je ultiem genieten van de luxe die het te bieden heeft. Leuke disco lichten, fantastisch geluid uit de boxen en het samen zijn van al je vrienden in de Hummer is een ervaring die je zeker gedaan moet hebben, geniet samen op jullie vrijgezellenfeest van onbeperkt fris, en champagne wat bij de tour inbegrepen zit.

Onverwacht stopt de limousine en zal er een stripper of stripster aan bord treden om het feestje nog leuker te maken dan het al is. Je kan zelf aangeven welke stripper of stripster jij wilt zien verschijnen in de limousine.

De totaalprijs van de gehelde tour zal €550 zijn. Per uur langer is het €250 extra, je kan maximaal met 12 personen in de limousine. Als jullie met meerdere personen zijn kunnen wij ook een mooie deal maken voor meerdere limousines tegen een mooi tarief.

Als jullie met 8 personen zijn kunnen wij ook een andere mooie limousine regelen voor een tarief van €450 inclusief de stripper, champagne, frisdrank en alle luxe die deze tour te bieden heeft.