VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kun je verwachten van een stripshow?

 • Een stripshow is spannend, licht erotisch en heel humoristisch, je kunt zelf nog wensen aangeven zodat de stripper zijn show daar op aanpast.

Wat zit er allemaal bij een stripshow inbegrepen?

 • De stripshow bestaat uit een lapdance, veel dans moves en body oil om de stripper mee in te smeren. Er worden ook verschillende attributen gebruikt zoals een blinddoek. Na de stripshow is er ook nog gelegenheid voor een leuke groepsfoto samen met de stripper

Hoelang duurt een stripshow?

 • Een volledige stripshow duurt bij ons 15-20 minuten

Hoe gaat het boeken van een stripper in zijn werk?

 • Voor het boeken van een stripper kan je via ons reservering formulier je keuze invoeren welke stripper en wat voor thema stripshow je zou willen. Na de ingediende aanvraag checken wij de beschikbaarheid van deze stripper en nemen hierna contact met u op via whatsapp om samen de boeking digitaal vast te leggen als de gekozen stripper beschikbaar is.

Wat heeft de stripper nodig om zijn show uit te kunnen voeren?

 • De stripper moet zich aller eerst even kunnen omkleden op de gang bijvoorbeeld
 • De stripper wenst graag dat u bereikbaar bent op de afgesproken tijd zodat de stripper telefonisch kan bellen als hij arriveert.
 • Een stoel zonder zij leuningen met minimaal 1.5 meter ruimte om de stoel heen om vrij te kunnen bewegen.
 • De mogelijkheid om via de telefoon van de stripper muziek af te kunnen spelen op jullie audio installatie, als dit niet mogelijk is graag even melden bij het invullen van het contact formulier zodat wij de stripper erop kunnen attenderen zijn eigen muziek box mee te nemen.

Gaat de stripper helemaal naakt?

 • Normaal gesproken gaan alle strippers helemaal uit de kleren. Aan het einde van de show maken zij wel gebruik van een doek om het gepast te houden en niet ordinair te maken. Mochten er andere wensen zijn kan dit natuurlijk gewoon aangegeven worden.

Wat kan je van ons verwachten als een stripper onverwachts verhinderd is?

 • Gelukkig komt dit zelden voor, maar mocht dit toch gebeuren dan proberen wij meteen contact op te nemen om de situatie uit te leggen en een keuze voor te stellen voor eventueel een andere stripper. Gebeurt dit lastminute dan zullen wij een vergelijkbare stripper regelen zodat het feest ten alle tijden door kan gaan.

Tot wanneer kan ik een stripshow kosteloos annuleren?

 • Een boeking kan 7 dagen voordat de act plaats vind kosteloos worden geannuleerd, daarna brengen wij 25% van het volledige bedrag bij u in rekening, 4 dagen voor aanvang 50%, 2 dagen voor aanvang 75% en 1 dag voor aanvang het volledige bedrag om de stripper te kunnen betalen, omdat er geen andere shows aangenomen konden worden door de stripper. De aanbetaling wordt gebruikt voor het boeken van de stripper en het vasthouden van zijn tijd. Geen restitutie mogelijk.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

 • Voor de betaling kunt u de stripper op de dag zelf contant betalen. Voor boekingen met veel reistijd voor de stripper kan er nog wel eens een klein bedrag vooruit worden gevraagd als aanbetaling voor de reiskosten van de stripper.