Huur een sexy en gespierde mannelijke stripper bij Stripper-Agency

Organiseer je binnenkort een ladies night of een vrijgezellenfeest voor je vriendinnen en zoek je nog een manier om de dag op te spicen? Heb je al aan het inhuren van een mannelijke stripper gedacht? Bij Stripper-Agency huur je bloedhete spierbundels die jullie avond graag wat spannender maken. Huur jouw favoriete hunk al in vanaf € 180,- .

Dit zijn alle professionele male strippers van Stripper-Agency

Angelo
AngeloBekend van Temptation Island
Boek deze stripper in thema: Politie, bouwvakker, gentleman, magic mike, dokter, opa, brandweerman, of marine.
Jonathan
Jonathan
Boek deze stripper in thema: Politie, gentleman, S.W.A.T., postbezorger, brandweerman, latino of marine.
Andrew
AndrewBekend van Ex on the Beach
Boek deze stripper in thema: Politie, gentleman, kapitein, piloot, magic mike, lightman of marine.
Dennis
DennisBekend van Temptation Island
Boek deze stripper in thema: Politie, latino, magic mike, bouwvakker, pimp, kinky, marine, soldaat of playboy.
Bobbi
Bobbi
Boek deze stripper in thema: Politie, brandweerman, postbode, zorro, piloot, kapitein of soldaat.
Steve
Steve
Boek deze stripper in thema: Politie, gentleman, zorro, latino, magic mike, gangster, S.W.A.T., of marine.
Marco el Toro
Marco el Toro
Boek deze stripper in thema: Politie, magic mike, latino, bouwvakker, brandweerman cowboy leger of marine.
Flex
Flex
Boek deze stripper in thema: Politie, piloot, gentleman, brandweerman, dokter, soldaat, kinky of marine.
Toni
Toni
Boek deze stripper in thema: Marinier, politie, S.W.A.T, army, ramenlapper, gentleman, playboy, of als gangster.
Lex-Mike
Lex-Mike
Boek deze stripper in thema: Politie, magic mike, brandweerman, gangster, bouwvakker, gentlemen of marine.
Gabriel
Gabriel
Boek deze stripper in thema: Leger, politie, latino, brandweerman, pimp, gentleman of marine, magic mike,of een capoeira show.
Mr Grey
Mr Grey
Boek deze stripper in thema: Matrix, indiaan, clown, cowboy, dokter, brandweerman, duivel, gangster of sinterklaas.

Alle mannelijke strippers van Stripper Agency hebben flink hun best gedaan in de sportschool en hebben soepele heupen waar je oelala tegen zegt. Samen met hun indrukwekkende spierballen en kurkdroge sixpacks beschikken onze professionele male strippers over alles om er een onvergetelijke dag van te maken. Huur jouw favoriete hunk al in vanaf € 180,- en gun jezelf of je vriendin(nen) een leuke, grappige en licht erotische avond in een spannend thema naar keuze!

Wat krijg je precies als je een mannelijke stripper huurt?

Zonder te veel te verklappen: onze male strippers hebben een gloeiend hete striptease voor je in huis die ongeveer 15 tot 20 minuten duurt. Dat is meer dan genoeg tijd voor onze mannen om het huis op een leuke erotische manier op stelten te zetten. De striptease is voorzien van heel erg weinig kleren, verrassend soepele dansmoves, gortdroge spierbundels, liters body oil en (naar wens) spannende attributen.

Bij het boeken van een van onze strippers kun je ook persoonlijke voorkeuren aangeven. Wil je bijvoorbeeld dat onze spetters in een speciaal thema bij je langskomen? Elke mannelijke stripper heeft zo zijn eigen specialismen. Boek bijvoorbeeld een male stripper in Magic Mike-thema, of laat een dappere brandweerman jouw hart sneller doen kloppen. Geef bij het reserveren van je stripper aan in welk thema hij op bezoek moet komen.

Wat hebben onze mannelijke strippers nodig?

Onze professionele en ervaren spierbundels weten precies wat nodig is om er een sexy avond van te maken. Het enige wat ze nodig hebben als ze bij je thuis zijn is een rustige ruimte om zich om te kleden. Zorg daarnaast voor een stoel zonder armleuningen, want die zitten alleen maar in de weg tijdens de hete striptease van onze mannelijke strippers. Zorg bij voorkeur ook voor minimaal 1 meter vrije bewegingsruimte rondom de stoel, zodat de spierbundels alle ruimte hebben om jullie hoofd op hol te brengen.

Wat is de prijs voor het huren van onze mannelijke strippers?

Al vanaf € 180,- exclusief reiskosten komt een van onze gespierde male strippers bij je langs. Je betaalt ze contant op de avond zelf voordat ze hun striptease starten. Voor een dubbel zo hete avond is het ook mogelijk om een duo stripshow te boeken. Hiermee staan er mogelijk twee van onze kanjers voor je deur, al is het ook mogelijk om een andere samenstelling te kiezen. In dat geval komt de mannelijke stripper samen met een van onze bloedmooie stripsters. Bij Stripper-Agency is heel veel mogelijk en denken we graag mee over hoe we jouw vrijgezellenfeest, verjaardag of ladies night onvergetelijk kunnen maken! Ook als je last-minute nog een van onze mannelijke strippers wilt huren, valt dat bijna altijd nog te regelen.